Avcılar Saide Zorlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 212 695 94 97
WEB https://saidezorlu.meb.k12.tr
Adres : Avcılar Reşitpaşa cad. No.123 34315 Avcılar / İstanbul, Türkiye
VİZYON : İşverenler tarafından öncelikli olarak tercih edilen, bir eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Sektörün ihtiyacı olan, sorumluluğunu bilen ve iş disiplinine sahip ara eleman yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : Okulumuzun sportif ve akademik alanda gerek ilçe , gerekse il çapında bir çok derecesi bulunmaktadır.

Kütüphane Kitap Sayısı :2001
Öğretim Şekli :İKİLİ
Saatler : Sabah Giriş : 07:00 Çıkış : 12:55, Öğlen Giriş : 13:05 Çıkış : 19:00
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : METROBÜS,OTOBÜS VE DOLMUŞ
Yerleşim Yeri : Avcılar Merkeze 950 Metre mesafededir
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Milli Eğitim Merkezine uzaklığı 28,8 KM İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne uzaklığı ise 850 M dir
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Adrese Dayalı sistemi ile öğrenci alımı yapılmaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu : Lisans Programlarına giriş oranı yaklaşık : % 10, Ön Lisans Programlarına giriş Yaklaşık : % 60
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : AVCILAR SAİDE ZORLU MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ OKULUMUZUN TARİHÇESİ Saide Zorlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hayırsever Zorlu Holdingin sahibi işadamı Ahmet Nazif Zorlu Tarafından annesi Saide Zorlu Hanımefendi adına yaptırılmış olup, 1998-1999 Eğitim Öğretim yılında 400 öğrenci ile eğitim ve öğretime açılmıştır. İlk mezunlarını 2000-2001 eğitim öğretim yılında veren okulumuz şimdiye kadar 19 kez mezun vermiştir. Okulumuz ilk açıldığında Muhasebe ve Finansman mevcuttu.